NYHETER
Truppen mot Fittja 27/4
27 april 2018 kl. 10:16 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

Med stockholmsfotbollens största trupp är det en angenäm utmaning att ta ut en trupp. Trots utmaningen är jag nu fullkomligt övertygad om att jag har hittat en bra balans mellan finess och kraftfullhet så ikväll vänner är det gasen i botten som gäller. Väl mött!!!

Målvakt: Gordon ”Sebbe” Stewart – Greppet direkt

Backar: Emil Svensson, Jakob, Fahlman, Steffen, Malicki

Mittfältare: Martin K, Reza, Gustav, Wahlström, Lindén, Amir, Miguel

Anfallare: Skullman, André, Wimnell


”Dina nya skor har samma kulör som ett doftljus”
9 april 2018 kl. 19:26 | 2m-mannen,Annat | Permalink | Kommentering avstängd

11 grader varmt, solsken och endast små vindpustar gjorde förutsättningarna perfekta inför den återkommande träningsmatchen mot Rotebro på lördagseftermiddagen ute på pittoreska Skinnaråsens IP. En stark trupp hade dagen till ära packa in sig i bilarna för färd norrut och Coach Malmberg hade ett hästjobb vid sidlinjen att lufta alla spelare under matchens gång.

Trots full trupp kom Preben start utan målvakt vilket medförde hade vi ingen målvakt så Wahlström och Ole tog var sin halvlek vilket dom gjorde väldigt bra, framförallt med fötterna vilket gav Preben ett lugn det få gånger Rotebro försökte pressa högt upp i banan. Tillställningar mot Rotebro brukar alltid vara målrika och även denna gång rasslade det rejält i maskorna.

Första 15 skapar Reza och Andrè ett par riktigt bra lägen men skärpan finns inte riktigt där idag. Båda grabbarna gör dock en förträfflig match den tid dom spelar. Dessvärre kliver Reza av i första halvlek med en befarad knäskada efter tagits hårt i en duell efter ett par moment där Rotebros backar varit uppe på läktaren och vänt. Vi får hoppas att skadan är lindrig då Reza är ett givet alternativ på sin högerflank.

Innermittfältet med Uller och Miguel har fina kombinationer och spelar enkelt med våra yttrar och anfallare men det är framförallt på högerkanten och centralt chanserna skapas ifrån i första halvlek. Dessvärre får vi sällan till det på vänstersidan där vi i första halvlek låg fel i positionen. Vi tappar tyvärr boll lite för ofta vilket leder till halvfarliga spelvändningar och målchanser för motståndarna. Vid ett sådant tillfälle efter 21 min missar vi i markeringen och Rotebro skickar in 0-1 via stolpen.

Efter 33 min tappar vi boll igen som leder fram till en perfekt brytning av Khelil men av någon outgrundlig anledning blåser den till dagen svajiga domaren frispark och visar Khelil den gula ostskivan. Prebens fulaste spelare föregående säsong visar återigen prov på tufft spel. På den efterföljande frispark står försvaret och sover vilket leder till fritt läge för att Rotebros kapten att med huvudet enkelt sätta 2:an mot en chanslös Wahlström i målet. Nu börjar frustrationen komma krypandes då vi äger spelet men det saknas skärpa i den sista tredjedelen. Reduceringen kommer dock och i minut 42 då Uller håller sig framme och spelar flipper med bollen.

Innan den svajiga domaren hinner blåsa av för halvtidspaus så räddas bollen på mållinjen efter en dönare av vår ståtliga mittback Axel. I halvlek kan vi konstatera att det ser bra ut även om vi ligger under, vi äger spelet och skapar målchanser men vi får ingen utdelning och vi straffas hårt på de chanser motståndarna har. Här ser vi vikten av att aldrig slappna av.

Ett par byten i halvlek och in med nytt blod så var det dags att ta tag i taktpinnen. Dessvärre är det Rotan som skakar fram ett ribbskott efter 8 minuter in i andra halvlke och där första kvarten är ganska energilös trots byten. Därefter tot vi över helt med flera bra spelsekvenser som var en fröjd för ögat. När det kommer till chanser så fortsätter vi att skapa farliga lägen där bland annat Wahlström är ren på bortre stolpen efter hörna men skottet går över. André kommer fri 2 gånger men missar. Lindèn får ett friläge direkt efter inhopp men får inte till det. I matchminut 68 gör Skullman en fin löpning efter snyggt pass från Axel och målvakten drar ner honom med påföljden straff. Ole i långbyxor och rosa målvaktströja kliver fram, byter hörn, och stänker dit 2-2.
Vi hinner skapa minst fyra chanser till innan matchen blåses av. Extraplus till Micke som såg väldigt alert ut på vänsterkanten i andra halvlek där Preben skapar fler bra lägen ifrån.

Det finns mycket bra vi kan ta med oss från denna match och det är precis vad vi ska göra. Nu väntar Pappas pojkar på fredag och då är fokus på avslut framåt och att aldrig slappna av bakåt. Förövrigt kan vi konstatera att vi har ett innermittfält som är kanske seriens främsta. I eftermatchintervjun pratade Coach Malmberg om Drozzes chanser nu när alla 4 innermittfältarna spelade så bra och spetsade till konkurrensen.  Det han glömde var att vi utöver dessa 5 också har Karlsson och Loebbert lurande i vassen. Det ska bli intressant och se hur Coach löser detta delikata dilemma på innermitten.

Om ni undrar vem det var som var så poetisk i rubriken så var det Ole. Vems skor han pratar om får ni ta er ner till matcherna och kolla in

 


Årets första utomhusträning är avklarad
20 februari 2018 kl. 13:36 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

En kusttanker som stampar genom drivisen i Kvarken
Ett träningspass på Enskede IP i dis
Vanligt folk flyr hem när snöstormen drar in
En ensam Martin Karlsson sliter i motvinden på planen efter sin djupaste kris
 
Tät snö som gloppar i Mariabergets backar
En fotbollsplan lika hal som en nytvålad ål
Hett och svett i Wahlströms dubbla underställ
Reza visar klass med finter och klackar
 
Ett stormpiskat Söder om Söder ber sitt Pater Noster
Stockholm city svajar i sitt rus
En plan lika hård som Malmberg var 1991
Nicklas och Sebbe stänger igen lika väl som en nunna i ett kloster
 
Det är då som det stora vemodet rullar in
Och från havet blåser en isande, gråkall vind
 
Det är detta som skapar karaktärer, det är detta som gör oss starka i år. 25 man, ja ni hör rätt, 25 handjur i ångest kör 2h träning med ett leende på läpparna och önskan om mer. Detta kommer bli ett bra år!!!!!! Ett stort tack till alla och ett extra tack till våra nyförvärv som kommer in med ny energi och visar bra moral direkt. Väl mött!!!!

Träning 180219


2m mannen – Mina minnen är som körsbär i punsch
22 juli 2016 kl. 12:36 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

Rubriken är hämtad från Kjell Höglunds fantastiska låt Genesarets sjö, Kjells förmåga att så exakt sätta ord på förnimmelser saknar motstycke bland de svenska låtskrivarna. Lyssna och upptäck en av våra stora artister och passa på och få en inblick i en intressant människas liv genom P4 dokumentären Ett liv är kort.

För övrigt tänkte jag idag fokusera på vad som har hänt en annan oerhört stor artist, Anders Malmberg. En ödmjuk man med en förtrollande teknik, visst minns vi alla hans berömda och så vältajmade överstegsfinter. Jag har ju följt honom under åren och efter hans flytt till Belgien förra året så tänker jag nu göra en uppföljning hur statusen är där nere, så nu över till Anders beskrivning av läget:

Efter att ha flugit till Sverige för att jobba så ramlade jag in lite sömndrucken på jobbet vid 8:20, det kan tyckas vara lite sent men när man har jobbat i Belgien så är man van att folk kommer till jobbet vid 9 tiden på morgonen. Jag hade precis hängt av mig jackan och dockat in min dator när en kollega plötsligt sade att det har varit en explosion på flygplatsen i Bryssel. Tiden från att jag fick höra detta till att jag insåg att min fru med våra 2 barn ska med ett SAS flyg 10.00 tar 25 sek men känns som 25 minuter. Tiden står stilla när jag desperat tar upp min telefon och får upp min frus nummer genom att bläddra i loggen efter att ha klickat på telefonikonen. Snabbt matematisk uträknat kom jag fram till att min familj borde befunnit sig mitt i denna händelse, när hon svarar efter 3 signaler ber hon om ursäkt för att hon åter igen har varit lite för optimistisk med hur mycket tid hon behövde för att ta sig till flygplatsen. Hon börjar direkt förklara att hon nu också var ganska orolig för att hon satt fast i köer några 100 meter från flygplatsen och att det stod helt still. Jag konstaterade bara att jag är tacksam att för att hon var sen och förklarade för henne vad som hade hänt. Efter bombdåden i Bryssel kan man milt uttrycka det att besöksfrekvensen av kompisarna fullkomligt kom av sig. Hur är det då att bo i denna mecka av radikalisering, skjutningar och bombdåd, tja människan går ganska snabbt tillbaks till vardagen och likadant gör jag. Jag funderar också en hel del på sannolikhetslära och risken att min familj eller jag ska drabbas. Utan att ha gjort någon djupdykning i ämnet skulle jag gissa att antal bombdåd i Europa är färre idag än 70, 80 och 90-talet med Rote Armee Fraktion, IRA, ETA m.fl. Men med dagens skrämseljournalistik blir dock allting mer påtagligt.

Hur är då det Belgiska samhället? På något underligt sätt så är allt här mer administrativt än i Sverige. Bara att man måste personligen vara på plats för att utföra saker när man i Sverige kan göra det mesta på nätet. Sen verkar det inte finnas ett rätt sätt att göra saker utan allt beror på den person du pratar med. Vet inte hur många gånger man har fått vända tillbaks från ett möte med kommunen, polisen eller försäkringsbolag för att komma med rätt papper som dom vid nästa möte inte bryr sig om. Sen visar denna bild ganska tydligt på hur det fungerar här.

trafikljus

Det är rött samtidigt som du får köra rakt fram och till vänster. Om det innebär att du inte då får köra till höger så undrar man varför trafikljuset till vänster har samma 4 ljus. I bussarna är väggarna tapetserade med text som förklarar vad du absolut inte får göra på bussen, konsekvensen är att ingen läser texten och gör som dom vill. I Sverige har vi ett antal principer som dom flesta av oss följer, vi vet att vi ska slänga skräp i papperskorgar, resa på oss om det kommer en äldre person eller att inte ha fötterna på sätet.

Sen att köra bil här är ett kapitel för sig. I Sverige vet vi att högerregeln inte gäller om du kommer körande på en större väg, även om vägen inte är en huvudled. Här kan någon kasta sig ut på en större väg som Björn Waldegård utan att ens ta sig en titt åt vänster. Att köra i en rondell i Belgien är en nära döden upplevelse. Allt detta kan bero på att många här i landet har fått sina körkort av sina föräldrar och inte har någon körutbildning. Även om jag inte gillar att generalisera så är Belgarna över lag riktigt trevliga människor även om Expats jobbet har en del att önska. Det är många som beskriver det som oerhört fantastiskt att få jobba utomlands men för mig är det bara en massa arbete och väldigt lite ork för annat, när man väl är ledig så är man med familjen och jag saknar verkligen besök från landet Sverige. Därför hoppas jag att någon har lust att ta sig ner och hälsa på.

Nu över till Preben, jag har inte följt laget slaviskt detta år men jag tycker att det mesta är sig likt. Allt från djupa dalar till höga höjder och ett gäng som analyserar ihjäl sig varför spelet inte alltid stämmer. 2m mannen har i några tidigare krönikor påtalat vikten av att hålla ihop gruppen och som individ fråga sig hur just jag kan bidra med något bra till denna grupp och inte lägga fokus på att alla andra gör något fel. Som vi har sett med exempelvis Islands framgångar i EM så kan ett gäng halvhyfsade individer gör underverk som grupp och för mig handlar allt inom fotboll om att få ihop gruppen och jobba gemensamt mot fienden. Ni som har sett Life of Brian vet ju att Palestinas befrielsefront hatar Befrielsefronten för Palestina mer än något annat. Mycket mer än de hatar den gemensamma fienden romarna. Så är det förvånansvärt ofta i små sällskap. Det är som om gravitationen inte klarar att hålla den lilla gruppen ihop, utan att sönderfall är ett lika vanligt som tråkigt öde, som drabbar de grupper som inte hålls samman av sin egen massa. Därför måste alla fokusera på vad JAG kan göra för att VI ska bli bättre. Å andra sidan vet vi att hösten är Prebens tid och jag ser fram emot vad grabbarna kan göra. Sen är det just förmågan att snabbt kunna gå från att vara ett gäng individer till att bli en homogen grupp som är Prebens styrka. Det är också väldigt roligt att läsa om nyförvärven och att vi äntligen har hittat en stabil målskytt och jag blir så oerhört glad när jag hör om goda integrationsprojekt. Jag funderar själv på att invandra till Sverige som ett ensamkommande barn när jag kommer tillbaks till Sverige för att ha en chans att slå mig in i Preben utan att folk fokuserar på min ålder. Jag skulle lätt åldersbestämmas som 17 efter samtal med handledare på Migrationsverket med tanke på mitt omogna yttre, jag ska dock undvika att nämna Kjell Höglund, Jonny Danielsson eller Torbjörn Blomdahl. Sen är handleds- eller tandröntgen fortfarande frivilligt

Apropå enastående anfallare så fick jag syn på Henrik Gustafsson under en semesterresa till Mallis. Han jobbar numera som servitör på ett All inclusive hotel och har döpt om sig till Carlos

Henrik

Väl mött vänner och jag hoppas kunna återse er igen någon gång i framtiden. Som sagt var så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på

 

/Anders


2m mannen – Årets Mul-klapp
27 november 2015 kl. 12:54 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

Vi som är från Göteborg……..

Kungen

Årets Mulklapp 2015


När 2 generationer sms:ar till varandra
8 juni 2015 kl. 13:05 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

Följande sms-konversation utspelade sig mellan den ungdomlige Martin Karlsson och den mer erfarne Anders Malmberg efter Blåvitts imponerande bortaseger mot Hammarby

Anders: Sitter på Bromma flygplats med hela laget framför mig. Snackade med Bjärsa och Mikkelsen om matchen

Martin: Fan, vad stort! Tog du någon bild? Skicka!

Anders: Martin, jag är 40!

 


2m mannen – Nytillskott från Laos
1 februari 2015 kl. 20:12 | 2m-mannen | Permalink | Comments (2)

Då Preben BoIS består av spelare med samma inställning som George Best, en man som prioriterade alkohol och kvinnor framför löpträning och possessionspel, så insåg ledningen att något behöver genomföras och det som bäst ändrar inställning är konkurrens och konkurrens får man genom att få in fler bra spelare. Därför fick vår mest framgångsrika agent, som historiskt sätt har tagit in klassvärvningar som bl.a. Ankarcrona, Malicki och Mattias Fischmann, i uppdrag att hitta nya spelare med helt annan bakgrund och träningsvilja än den västerländska. Vi agenter har föredragit spelare från Europa men även intresserat oss för spelare från Afrika och Sydamerika. Däremot har spelare från Asien lyst med sin frånvaro, 2014 var det 93 asiatiska fotbollsspelare i samtliga europeiska länders högstaligor. Den enda anledningen till att toppklubbarna i Europa har tagit in en spelare från Asien är för att sälja klubbtröjor till de köptokiga asiaterna. Därför bestämde sig 2m mannen för att bege sig österut och leta bortom de självklara länderna som Japan, Kina och Sydkorea och genom vänner boendes i Laos rekommenderades detta land ha det som krävs för Preben.

Laos är ett intressant men fattigt land som under 60 och 70-talet drabbades hårt av amerikanernas rädsla för kommunismen och under denna tid regnade det bomber över landet. Amerikanarna hade under Lyndon B. Johnsons ledning dragit en linje för hur långt kommunismen fick breda ut sig och denna linje gick längs den sjuttonde breddgraden i Vietnam. Om kommunismen fick fortsätta förbi denna linje så skulle det inte dröja länge förrän Washington DC var lika rött som Preben BoIS emblem. Hur kom det sig då att Laos blev världen mest bombade land per capita. Det var två anledningar att Laos drabbades under kriget, det första var att man vägrade att rätta sig efter amerikanarnas ramar (norra delarna) och det andra var att Nordvietnam använde sig av Laos för att frakta materiel och bränsle från de norra delarna av Vietnam till de södra delarna (Ho Chi Minh-leden som underhållsväg till FNL) via Laos (Södra delarna). Mot leden utfördes i snitt tio bombuppdrag i timmen, 24 timmar per dygn, 365 dagar om året under sju år och många av dessa bomber utlöstes aldrig.

DSC00273

Klusterbomber, i Laos finns det Inga minor

 

 

 

 

 

 

Fotbollen i Laos har en del att önska och det tog 7 dagar innan 2m mannen kom i kontakt med fotbollen i Laos, detta berodde på att 2m mannen under de första 6 dagarna ägnade sig åt George Best intressen. Efter att ha lånat en motorcykel gav sig 2m mannen ut på en egen resa i huvudstaden Vientiane som huserar 9 av högstaligans 12 lag. Det finns 3 arenor i staden som det spelas fotboll på och den mest klassiska av dessa är Lao National stadium med en kapacitet på 20000 åskådare. På denna arena spelar 4 av lagen i ligan. På den nya arenan New Laos National stadium spelar 3 av lagen varav 2 har de fantastiska namnen Friends development och Lao Police club. 2m mannen som har sitt ursprung i Göteborg ser fram emot när nästa arena ska byggas och gissar att den kommer döpas till New Old Lao National stadium.

DSC00480

Vilken arena, 2m mannen blev insläppt på motståndarläktarns sida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00484

Gräset var under all kritik, det går att jämföra gräset med plastgräset på Zinken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00487

Laos ligger i framkant när det handlar om kvinnliga linjemän. Denna kvinna var bra mycket bättre än de vi ser i div5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00489

Huliganism bland bortasupportrar existerar inte i Laos. Undrar vad det kan bero på?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sayasone Siphonexay från Laos olympiska kommittee som har sitt kontor vid stadion tog emot 2m mannen och visade runt honom på arenan. Under detta besök spelades det en match mellan Lane Xang Intra och Savannakhet och det var där han uppenbarade sig, Visay Phaphouvanin. 2m mannen som föredrar intelligenta fotbollsspelare framför spelare med attityd och med attityd menar 2m mannen är de som kapar motståndare, gestikulerar, klagar på domaren och springer runt med väldigt lite tanke på vad man faktiskt gör och dessa typer av spelare finns det gott om i Preben. En kombination av dessa 2 är det ultimata men tyvärr så brukar det vara så att får man det ena så försakar man det andra. Exempel få intelligenta spelare med attityd är bergsgorillan KhAlil, spelgeniet med den atletiska kroppen Jagne och världens bästa Karlsson. Exempel på spelare med tyngdpunkt på intelligens är de rutinerade spelarna som Ankarcrona, Malmberg och Drozdibob (gubbkänsla trots sin ungdom). De flesta andra springer runt med en attityd som uppskattas av en tränare, 2m mannen uppskattar detta också med premierar det andra om han blir tvungen att välja. Därför blev 2m mannen så glad när han fick se träningsoraklet Visay Phaphouvanin på Lao National stadium. Visst går det att se vissa likheter med Malmberg.

DSC00486

Visay här i blåvit tröja. Notera bortalagets avbytare som alla är intresserade av att komma in. I Preben är vi mer intresserade av att byta så här har vi en del att lära

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visay blev direkt intresserad av Preben BoIS och just nu pågår det förhandlingar med moderklubben om en övergång till hösten då den inhemska ligan spelas från januari till juli. Vi ser fram emot ett nytt intressant nyförvärv till Preben BoIS.

DSC00490_2

2m mannen, bild tagen av Sayasone


2m mannen – Vårt enda utlandsproffs skadad
15 januari 2015 kl. 17:30 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

Han köptes för ett flak fadöl, en gammeldansk och ett rep till ett klassiskt stryprånk. Förresten var det någon som såg dokumentären på SVT om bandet INSX där sångaren Michael Hutchence tog ett klassiskt stryprånk 1997 och tyvärr avled. Han glömde av att det viktigaste vid ett stryprånk är att be grannen komma och knacka på lite då och då för att se om allt är okej. För er som aldrig utforskat den spännande världen med stryprånk så går det enkelt beskrivet ut på att du stryper dig själv samtidigt som du masturberar. Att föredra är ett ett rep med diametern 12 mm knuten runt halsen och i andra änden knutet med en gårdingstek i ett element och dessa element är en nyckel till framgång, tänk bara på att inte luta dig för fort framåt

men det var inte det vi skulle prata om. Mattias Malicki, mannen med det fruktade skottet som lämnade oss alla med en tår i ögat när han köptes upp av den Belgiska klubben KSV Opglabbeek har gått och skadat sig allvarligt. 2m mannen pratade med Malicki på en knastrig ledning nerifrån Belgien och han lät hälsa att detta var den perfekta uppladdningen inför sitt återtåg hem till Preben BoIS. Han har nämligen bestämt sig för att köra rehab och bygga upp sin kropp från grunden. Vi önskar honom lycka till. För er som undrar vad som hände så har 2m mannen fått höra att Malicki för 3dje gången i sitt liv försöka gå upp i en nickduell och blev i luften tacklad så fult så att han landade på armbågen med ett komplicerat brott som följd. Som tur var, var det vänsterarmen som skadades vilket innebär att stryprånk fortfarande kan vara ett alternativ som fredagsnöje. Vi här uppe i Stockholm önskar Malicki lycka till och 2m mannen kommer snart ner och kollar hur rehabträningen går. Om Malicki ska bygga sin kropp från grunden så räknar 2m mannen iskallt med att han är klar i mitten av Februari

2m mannen


2m mannen – Prebenspelare dominerar i Racketlon
6 januari 2015 kl. 16:46 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

2m mannen fick nys om att det genomfördes en Racketlonturnering i Enskede rackethall ett par dagar efter nyår med åldermännen (snart 40) Ankarcrona och Malmberg som representanter för Preben BoIS. För er som inte vet vad racketlon är så går det ut på att du möter en spelare i racketsporterna Ping-Pong, Badminton, Squash och Tennis. Du går till 21 i varje sport och det är den sammanlagda poängen som avgör matchen. Så du kan i teorin förlora i 3 grenar men vinna matchen. Efter 3h kamp stod det klart att Ankarcrona och Malmberg hade genom ett snårigt och tufft gruppspel tagit sig fram till final och vilken final det blev. Pingisen vann Malmberg med 21-18, Badminton tog han hem med 21-17 och därefter krossade Ankarcrona Malmberg i squashen och vann denna gren med 21-13. Detta innebar att det inför den avslutade grenen Tennis hade vi siffrorna 56-55 till Ankarcronas fördel. I den avslutande grenen tennis så visade det sig att åldern tog ut sin rätt (det skiljer 1 månad mellan Malmen och Ankan) och Malmberg kunde komfortabelt vinna med 21-13 och därmed ta hem finalen med 76-69 och då vinna hela turneringen. I segerintervjuerna efter finalen lyfte Malmberg fram sin skurna backhand i pingisen, den fantastiska badmintonmatchen och hans förmåga att göra få misstag som nyckeln till vinsten.

2m mannen ringde upp Malmberg 2 dagar efter turneringen och det var en trasig man som svarade i telefonen. 4h kamp i sporterna som ger den värsta träningsvärken hade tagit ut sin rätt. Malmberg hade försökt att gå och bajsa men insåg i efterhand att det inte var en bra idé. Det gick nämligen inte att utföra trestegsraketen när man torkade sig (det går att läsa om trestegsraketen i ett tidigare inlägg av 2m mannen men kortfattat handlar det om att torka sig på rätt sätt) och detta ledde till en brun fläck på täcket. Det är nämligen så att om du sitter på sängen, försöker sträcka dig efter dina kalsonger som ligger på golvet så säras skinkorna och är dom då inte torkade på rätt sätt så leder detta till en brun fläck. Denna fläck tas på bästa sätt bort med diskmedel på en svamp.

2m mannen


2m mannen – det sägs att bra humor alltid har ett djup del 2
26 november 2014 kl. 14:38 | 2m-mannen | Permalink | Kommentering avstängd

- Vad sa familjefadern i litauen när det knackade på dörren
– Vad fan Vil ni us

– Varför har du knôtt in hunden och katten i en flaska
– Det är ju en PET-flaska

– Var köper men bäst armproteser
– I second hand butiken

 

å så avslutar vi med 2 klassiska Glenn Hysén skämt
– Han är kanske inte uppe i Messis å Ronaldos klass ännu, men han Neymar sig

– Varför kan inte en Abborre ha sex med en Mört?? De blir bara abbört


Older Posts »
« Preben BoIS startsida | Admin »