NYHETER
PrebenTV: Straffdramat vi minns
5 mars 2015 kl. 22:44 | PrebenTV | Permalink | Kommentering avstängd

Inför morgondagens träningsmatch mot Gröndals IK har PrebenTV grävt djupt i arkiven. Här kan vi stolt presentera exklusiva bilder från när lagen senast möttes, i Stockholm Cup 2010. Preben BoIS, som då precis genomfört sin första säsong i sjuan, mötte ett betydligt mer rutinerat Gröndal.

Dansken lyckades mot alla odds kriga sig till 2-2. När vi kliver in i handlingarna ska straffläggningen just till att börja. Tyvärr har dansk TV förvägrat oss rättigheterna att använda deras kommentatorspår, något vi givetvis beklagar. Ni får följa hela dramat i klippet nedan, helt ocensurerat.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »