NYHETER
Spelprogrammet är här: ”Hyfsat nöjd med utfallet”
26 januari 2016 kl. 19:57 | Annat,Match | Permalink | Kommentering avstängd

Efter (inte så värst) blodiga förhandlingar på måndagens spelordningsmöte hos STFF är nu spelschemat för säsongen i princip spikat. Öppningen är tuff, med förra årets 2:a (Tullinge TP FK), 3:a (Pappas Pojkar) och 4:a (IFK Tumba) i de tre första matcherna. Den gamla antagonisten Kransen United möter Preben i två heta fredagsduster. Borta på Aspuddens IP 13 maj och returmöte på Hägerstensåsen 9 september.

Annat värt att notera är att dansken matchar hårt i slutet av juni. Hemmamatcher väntar både 19/6 och 21/6. Således bara en vilodag emellan.
– Det var inte helt lätt att parera både fotbolls-EM och midsommar, samtidigt som det var viktigt få bort de tidiga augustimatcherna. Sett till förutsättningarna är jag hyfsat nöjd med utfallet, säger Prebens hårdnackade förhandlare, tillika lagledare, Svante Larsson.

Nu väntar en ångervecka där missnöjda föreningar, om de vill och lyckas hitta bättre alternativ, kan komma överens med sin motståndare om nytt speldatum. Vissa förändringar kan därför ske, men i stort sett är det spelschemat som du hittar under fliken ”Matcher” som gäller. Du gör säkrast i att boka upp datumen redan nu.

En annan glad nyhet som förkunnandes av förbundets nestor Thomas Bengtsson på mötet var att det från och med nu inte krävs spelarlegitimation. Varje spelare ska dock alltid ha giltig ID-handling med sig till seriematch då domaren kan begära att göra stickprov. I det danska lägret togs meddelandet emot med stor entusiasm.
– Sett till hur mycket deg vi lagt på avgifter för saknade spelarleg kommer vi snart vara rikaste laget i serien, säger klubbdirektör Fredrik Jönsson, med sin pillemariska glimt i ögat.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »