NYHETER
Silly Season 2017
22 november 2016 kl. 14:22 | Silly Season | Permalink | Kommentering avstängd

Det tog inte många dagar innan det började rassla till i inkorgen där ”Spelare söker lag” satt i ämnesraden. Preben BoIS har under uppehållet börjat se över den trupp man förfogat över under säsongen. Vi kommer dessvärre att se några spelare lämna. Tidsbrist och flytt har varit de primära orsakerna. Läget ser dock ljusare ut än på väldigt länge då sportchefen i föreningen hittills varit mycket aktiv.

Här nedan kommer ett gäng spelare som kommer att prova för Dansken under försäsongen och kommer dessutom med väldigt goda vitsord.

Bildresultat för silly season

Silly in

Lars Blach – Mittfältare
Dansk dynamit som tagit kontakt med klubben. Lars är idag 26 år och har representerat klubbar som B82, Virum-Sorgenfri Boldklub och Rantzausminde i danska division 4. Han trivs bäst offensivt på vänsterkanten eller i mitten där han låter sin flärd, teknik och goda blick för spelet tala. En spelare som klubben hoppas väldigt mycket på och kommer få chansen att visa upp sig nu under försäsongen.

Ytterligare Dansk – Mittfältare
Här går vi helst inte ut med namn då spelaren i fråga tidigare representerat en klubb här i Stockholm. Vi får kika på möjligheten till en övergång om en sådan blir aktuell. Spelaren håller till i mitten där han allt som oftast dominerar totalt med sin teknik och spelsinne. Skulle vara en enorm tillgång för Preben – också då han är en naturlig ledare.

Özgur Acat
Spännande spelare som idag är 27 år gammal och som etablerat kontakt med Preben. Hans meriter talar för sig själv då han tidigare har representerat klubbar som Södertälje FK, Nykvarn, Syrianska och även varit proffs på Cypern. Dessvärre satte en elakartad skada stopp för karriären och idag fyra år senare vill han prova lyckan med bollen igen.

Emil Svensson – HB/HM/CM
25-årig Jönköpingskille som levererar i alla sammanhang. Är det inte snärja damer på förfesten med guran i högsta hugg så är det uppsnurrning av motståndare på fotbollsplanen. Emil beskrivs som en löpstark kille med bra passningsfötter och teknik.

Oscar Hentmark – Anfallare/Yttermittfältare
27-årig Stockholmsgrabb som ska ha en jäkla vinnarskalle och ska enligt rykten spela bättre boll bakfull än nykter. Något som kan bli tungan på vågen kring denna förhoppning till rekrytering. I övrigt är detta en trollgubbe långt ut i fingerspetsarna. Det John Carew gör med en pingisboll, gör Oscar med en intorkad lössnus. I Oscar ska man få minst 1-2 helt vansinniga drömmål per säsong. På nedan länk ser vi honom skicka in en balja för Reymersholms IK:

Ola Grändås – HB/HM/CM
Stöpt och urgrävd från Östgötaslättens allra mest karga berg. Ursprungligen från Motala och har i många år spelat i division 1 & 2 för moderklubben Motala AIF. Lagkaptensmaterial med ovärderlig rutin som idag är 26 år gammal. Skulle vara en enorm värvning för Preben om detta gick i lås.

Oscar Arvidsson – Innermittfältare
Precis som grundarna av klubben – stenhård smålänning som sällan lägger några fingrar emellan. Vinnarskalle personifierad och har tidigare representerat lokala klubbar kring Kalmar. Snurrar lika enkelt flaskor bakom bardisken som motståndare och beskrivs som en kille med bra flyt under mackorna kombinerat med ett fint spelsinne. 28 år gammal med mycket rutin.

Niklas Holmberg – Mittfältare
26-åring som kan spela över hela mittfältet. Niklas kommer ursprungligen från den skånska slätten. Niklas kan enligt rykten utmana både Roberto Carlos och Razak Omotoyossi när det kommer till storlek på lår. Erik Karlsson har han nog en bit upp till. Niklas är en spelare som bidrar med kvicka fötter och genomslagskraft med sin kvickhet och fysiska status.

Kamil Bochenski – HB/CM
Sillyns i särklass coolaste namn än så länge. Ett namn som skulle få Prebens förre högerback Patrik Sjögren (numer Brenning) att skriva spaltmeter. Kallas i folkmun för Polens Stefan Schwartz vilket så klart är ett enormt betyg som vittnar om hårdhet och fin speluppfattning. En kille som inte viker sig en tum i närkampsspelet och ligger ofta på gränsen. En spelare som Preben verkligen skulle behöva. Kombinerar sin aggressivitet med fint passningsspel.

Mattias Dahlberg – Back
Norrköpingskille som idag hunnit bli 27 år gammal och kan dominera vilken plats som helst i en backlinje. Ska enligt rapporterna ha en riktigt vass frisyr och är en ledargestalt att luta sig mot, i baren. En kille som på förhand andas Preben.

Jonathan Ragnartz – Målvakt
Det är ingen hemlighet att Preben jagar en målvakt inför säsongen. Med Erik Hornby som flyttade hem till Götet och Nuttes arbetstider som inte drar jämnt med en fotbollssatsning så hoppas man mycket på Jonathan. 27-årig Stockholmare som idag spelat ”safe” nere i Korpen och division 7 men har en kapacitet som vittnar om spel i mycket högre divisioner. En stabil och bra kille med goda reflexer och spänst och gillar fadölen.

Christian Matti – Ytterback
Kallas i folkmun Norrorts Roman Jeremenko. 170 cm lång och knappa 70 kg. Italienskt påbrå, gillar Catenacci och håller på Torino. Äter pizza med omsorg. Hellre höger än vänster och skjuter löst men sparkar hårt. Har varit snabb och orkar minst 88 min. Ses som en drömvärvning för Preben. Hängt lite väl mycket i div 6 nu och behöver ta nästa kliv.

Silly ut

David Rispoli Helling
Som det i dagsläget ser ut så flyttar David och hans sambo utanför Stockholm på grund av jobb. Inget står klart än men mycket tyder dessvärre på detta. En general och ledare som föreningen tappar. En riktig jävla förebild på alla sätt.

Klara spelare ut

Martin Bäckström
Målvakten som kom in på försäsongen 2016 gjorde endast en halv säsong. Studier och jobb upptog alldeles för mycket av tiden och schemat gick dessvärre inte ihop med en ny satsning på fotbollen.

Behzad Rahimi
Gjorde inte så många framträdanden då skador ofta satte stopp för ytterbacken. Bra kille som valde att flytta tillbaka till Göteborg.

Daniel Carlin
Legendaren i föreningen valde att trappa ner sin fotboll i somras efter att 2 blev 3 i familjen. I kombination med flytt ut på Ekerö fanns det dessvärre ingen tid för fotboll. En kille som kommer att hänga runt omkring i klubben och troligtvis före och efter träningar eller matcher – och då hittar man honom i omklädningsrummet med killarna. Oersättlig.

Heimir Norrby
Riktigt tungt tapp, även om Heimir inte fick ihop så många matcher 2016. Var ytterst bidragande till en rad segrar efter sommaren för Preben. Islänningen flyttar nu upp till Uppsala och börjar jobba som barnläkare.

Anton Stridh
Valde efter sommaren att avsluta sitt kontrakt med Preben då bristande motivation och tid gjorde att Anton tog klivet tillbaka. Tungt tapp då Anton både var omtyckt, samt en jäkligt duktig fotbollsspelare.

Erik Karlsson
Skjutjärnsreportern från Småland som trots sina arbetstider fick ihop ett gäng matcher. Men nu känner Erik att tiden är knapp kring fotbollen och har precis inlett en karriär kring styrkelyftning. Även han kommer att finnas runt klubben på något sätt. Hälften av Prebens alla djupledslöpningar på en säsong försvann där.

Olof Eklund
Den fantastiske människan och spelaren Olof kommer flytta hem till Göteborg med familjen. Ett stort tapp för föreningen och allt vad den står för. Olof har varit ett föredöme alla dessa år, precis som ovan nämnd spelare när det kommer till träningar och match och engagemang och glädje. Kommer att vara väldigt saknad.

Preben BoIS fortsätter sitt sökande efter nya förmågor och vill du prova med Dansken så släng iväg ett mail till prebenbois@gmail.com och beskriv dina egenskaper och tidigare meriter.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »