NYHETER
Kvartssamtal med Coach
9 mars 2017 kl. 08:14 | Försäsong,Silly Season | Permalink | Kommentering avstängd

Halva försäsongen är avklarad och dags att återigen ta ett tuffare kvartssamtal a la AIK med Coach Seger. Redaktionen tar honom på sängen utanför sitt hem, stressen syns tydligt, blicken flackar och svettpärlor glänser i pannan.

Förra årets stora genombrott Reza Jafari, hur ser kontraktssituationen ut? Behöver vi vara oroliga eller gör styrelsen sitt jobb där?

Vi har knutit upp vår guldklimp Jafari även för denna säsong, därmed ingen oro i leden eller bland ultras.

Gustav Claesson väntar barn och har varit frånvarande stora delar under försäsongen, hur många matcher på våren kommer vi kunna njuta bröderna Claessons sköna lir?

Min förhoppning är att få se dem båda bilda en slagkraftig offensiv på danskens mittfält. Gurra och Vigge kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och våra motståndare kommer att få se upp när grabbarna bjuder på trollkonster.

Mikael som gjorde sin första träning förra veckan såg tydligen ruggigt stark ut på milen, när Ole grillade resten av de närvarande var han den enda som kunde ta rygg, kommer vi få se honom redan på lördag?

Mikael gör debut på lördag mot Oranje och gjorde ett starkt avtryck på mig och övriga spelare under måndagens träning på åsen. För mig är Mikael en kvick genombrottspelare som kan göra sin gubbe, har god spelintelligens och bra passningsfot och beslutsamhet framför mål.

Johan Carlsson, som nyligen flyttat ut i skogen med sin bättre hälft, bjöd på oanade kunskaper inom växtlivet i måndags, kommer Johan ”Trädgård” vara som en ståtlig tall centralt i kedjan eller ser du honom mer som en man i rabatten på flanken?

Johan Trädgård är en spelare med ett brett fotbollsregister. Inte nog med att han har gröna fingrar, han är också användbar både till vänster och höger såväl som i mitten. Det kommer susa till i målvaktens buske(läs bur) när carlsson laddar bössan från 30 m.

Förra veckans andra nykomling Andre är nyinflyttad från Ludvika och pluggar samt deltidsjobbar inom media, en ung Svante Larsson om du så vill. Är han den första dalmasen i laget och kommer han medverka även nu mot Oranje? Andre inledde sin Prebenkarriär med en rivstart,två fyspass, ett bollpass samt match mot Hedvigslund. Vi har älskat André för varje sekund vi fått se honom och jag är också glad att han är med nu mot Oranje. På kort tid har han övertygat klubbledning och vi valde därför att signa honom i måndags och det känns otroligt bra att han är en i Prebenfamiljen framöver. Att han också gillar finkultur, dricker rödvin och gärna läser kafka är ju ett stort plus och något som bidragit till att förhandlingen gick i lås då Herr Larsson satt på andra sidan förhandlingsbordet för danskens räkning. Det må ha blivit dyrt men det var det värt rapporterar källor inom Preben att Svante skalla ha uttryckt efter att Andre kritade på kontkatet.

Där känner sig redaktionen nöjd och vi väljer att släppa Coach för den här gången, trots 2-8 mot FC Hedvigslund så väljer vi att inte ställa något ”AVGÅ!”-krav.  

Fortsättning följer.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »