NYHETER
Inför derbyt på Hägerstensåsen
24 mars 2017 kl. 09:57 | Försäsong,Match | Permalink | Kommentering avstängd

I morgon lördag så smäller vi av ett derby på Hägerstensåsens BP där Dansken går i klinch med Hägersten SK. På förhand en väldigt tuff match då Hägersten år efter år varit ett topplag i Division 4 och alltid en ambition till att ta klivet upp.

Det har inte varit helt lätt att följa deras försäsong men man har bl.a. tagit stryk av Prebens seriekollega IFK Tumba, men sen kört över förra årets topplag i fyran Långholmen veckan efter.

Preben kommer från en spelmässigt bra genomförd match mot Wolmars där man med lite bättre skärpa framför kassen avgått med segern. Stort frågetecken kring Prebens fysiska status, samt att målvaktsfrågan är intakt. Troligtvis får vi se Runesson i kassen i morgon – vilket heller inte är kattskit.

I hemmalaget saknas några pjäser vilket så klart gör att man får stuva om i lägret. Truppens bredd ökas dock för varje vecka som går i morgon får vi bekanta oss med nästa unga hungriga Unite-kille i Amirali Shayesteh som är en 18-åring som imponerade stort på tränarstaben i måndags. Han beskrivs som en kvick mittfältare med bra teknik och främst speluppfattning. Lovar gott.

I övrigt så kommer man till spel med en bra trupp, trots några tunga avbräck. Följande 13 spelare äntrar Åsen i morgon:

Målvakt: Sebastian Runesson
Backar: Emil Svensson, Niklas Ljungfelt, Ole Jahren Andersson, Victor Loebbert, Mattias Malicki
Mittfältare/Anfall: Gustav Claesson, Victor Claesson, Tobias Wimnell, Oktay Körhan, Mikael Drozdibob, Mikael Andersson, Amirali Shayesteh

Matchstart: 14.00
Lagledare: Svante Larsson

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »