NYHETER
Silly Season: Truppen spikad!
21 april 2017 kl. 09:58 | Silly Season | Permalink | Kommentering avstängd

Det har blåst varma vindar kring Preben den senaste tiden och i helgen som var – bjöd man fansen på ett riktigt fint påskägg, i form av segern mot Irakiska Vårby. Ett annat påskägg som dock försvann med posten är nu återfunnet och är äntligen i rätt händer, nämligen Silly-ägget.

Prebens sportsliga grupp har successivt under försäsongen pusslat ihop truppen och både letat och hittat de pusselbitar som krävts för ett färdigställt resultat. Nu äntligen kan vi presentera de sista delarna för allmän beskådning. Eggen på kniven var vass, men är nu än vassare.

Adam Kridiotis Keay
Här har Preben hittat en skolad mittfältare med fina fötter och blick för spelet. Adam kan användas över hela mittfältet men trivs bäst centralt. Fin högerfot som också är ett farligt vapen på fasta situationer. Tidigare representerat klubbar som Spånga IS och Bromstens IK. Adam har en bit från sin fysiska form, men har visat ett enormt engagemang i så väl omklädningsrum som på planen. Klassiskt Prebenmaterial som kommer att tillföra mycket i år.

Amirali Shayesteh
Ännu en mittfältare och ännu en väldigt lovande talang från Unite-samarbetet. Precis som ovan har ”Amir” en väldigt fin blick för spelet och bra fötter. Värderar situationerna rätt trots sin ringa ålder. Endast 18 år gammal, men spelar väldigt rutinerat. Kommer att stå på tillväxt under säsongen och få sina chanser. Har imponerat kraftigt på ledningen under försäsongen och kan bli årets joker på ett redan tillspetsat mittfält. Har också provats i Winger-rollen, men kommit mest till sin rätt när han får äga boll och sätta tempo.

Anton Gustavsson
Här har Dansken äntligen hittat sin renodlade forward, trots att han inte är renodlad. Skolad på en kant men visat ett väldigt fint djupledsspel och blick för spelet under försäsongen. Det tog en träning för den sportsliga gruppen att inse att man hittat sin målskytt för året. Anton tackade för kaffet och dunkade in en balja i sin debut för klubben. Anton är väldigt duktig på att fiska upp målchanser, men hans främsta vapen är styrkan ihop med djupledsspelet. En väldigt smart spelare som kommer att gäcka många mittbackar under säsongen. Skolad i Skövde AIK och har de senaste säsongen skördat stora framgångar i Korsberga IF.

Filip Olsson
Tidigare stor talang, vilket Preben blivit varse om. Provspelade under ungdomen med självaste IFK Göteborg vilket vittnar om Filips kapacitet. Även här en väldigt smart spelare som alltid värderar lägena rätt. Offensivt lagt ytterback som älskar att följa med upp i anfallen. Spelar med ett lugn och tålamod och har en väldigt bra fot. En spelare som kommer att betyda mycket för Preben under säsongen. Förstärker Ulricehamnsfalangen i föreningen. Spelade ihop med Anton i några år i Korsberga IF, men har Ulricehamns IFK som moderklubb.

Niklas Ljungfelt
Den reslige mittbacken som har ovanligt bra teknik med fötterna. Har erbjudit ett lugn i Prebens backlinje, samt en tuff motståndare i luftrummet. ”Nick” som har många seniora säsonger i Skånes division 3 kommer med tyngd och rutin. Även han klassiskt Prebenmaterial så väl på som utanför planen och är aldrig långt ifrån en ljusbrun på lokalt vattenhål. Skåningen har representerat klubbar som Skanör Falsterbo IF och Visättra FF. Har imponerat ordentligt under försäsongen och kommer att bli en fin injektion i coach Segers lagbygge under säsongen.

Spelarintervjuer och närmre presentationer kommer under de närmsta veckorna. Vi hälsar grabbarna välkomna in till värmen!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »