NYHETER
Danskens dynami(ti)ska duo är tillbaka!
7 juni 2017 kl. 14:25 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Ikväll gästar Preben Bois den trevliga anläggningen Vissätra sportcenter för att ta sig an Stuvsta IF. Ifjol avgick dansken med en fin 5-3 seger, där förra säsongens skyttekung Tobias Wimnell noterades för ett hattrick. Noterbart är också att det är ”toppen-mot-botten-möte” där Stuvsta kommer att göra allt för att knipa viktiga pinnar för att sätta sig på säkrare mark inför sommaruppehållet.

Preben kommer som bekant med sex raka vinster i bagaget. Coach Seger har vid upprepade tillfällen på träningarna pratat om vikten om ödmjukhet och att samtliga truppmedlemmar fortsätter att kriga för varje boll. Något som kommer att vara avgörande inför kvällens fajt borta mot Stuvsta.

Enligt säkra källor väljer Coach Seger att till kvällens match mönstra Wimnell längst fram i succémannen Anton Gustavssons frånvaro. Anton som dunkat in sex mål på lika många matcher kommer så klart att vara ett avbräck, men truppen är bred och vem minns inte Wimnells hattrick – just borta mot Stuvsta förra säsongen?

"Seriens bästa", enligt Seger

”Seriens bästa”, enligt Seger

Glädjande för Preben är att dem till drabbningen också får tillbaka viktiga spelare i form av den dynamiska mittfältsduon Vigge Claesson & Drozze samt danskens egen Thomas Helveg, Ole Jahren Andersson.

När redaktionen får tag på på Coach Seger för att få en kommentar om läget i truppen får dem korta och rappa svar.
” Det är enormt glädjande att vi får tillbaka både Drozze och Vigge, i matchen senast var deras frånvaro märkbar. I min bok har vi seriens bästa och skickligaste innermittfält”.

”Drozzes spelskicklighet och defensiva kvaliteter, parat med Vigges förmåga att arbeta box till box med precisa krossbollar – och passningar samt välriktade avslut har varit ett framgångskoncept som bidragit enormt till vårt spel och gett oss många segrar. Det som är glädjande är också att vi har knallhård konkurrens och att Loebbert, Oktay och Johan Wahlström stått för många fina insatser från innermittfältet. Jag vet att jag får en 110% insats oavsett vem som spelar” förklarar en nöjd Seger.

Till matchen ikväll saknas Johan W pga arbete, redaktionen är därför nyfikna på vem vi får se i hålet. ” inga kommentarer” svarar Coach Seger och flinar innan han skyndar vidare.

Följande trupp tar sig ner till Stuvsta i afton:

Målvakt: Tobias Lagerström
Backar: Carl Tersman Toll, Filip Olsson, Jacob Khelil, Tomas Wikstrand, Niklas Ljungfelt, Ole Jahren Andersson, Per Fahlman
Mittfält/Anfall: Emil Svensson, Mikael Andersson, Mikael Drozdibob, Reza Jafari, Victor Claesson, Tobias Wimnell, Martin Karlsson, Victor Loebbert

Matchstart: 20.00

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »