NYHETER
”Prebens sommarpärlor”
7 juli 2017 kl. 16:28 | Annat | Permalink | Kommentering avstängd

Vad ska truppen och ledarstaben hitta på i sommar och vilka tips kan de bjuda på för alla fans?

Redaktionen gjorde en rundringning och här är svaren vi fick.

Runesson: Saint-Tropez. Enligt vissa i mina kretsar så är Montenegro det nya Saint-Tropez men det tycker jag är ett jädra ”Sosse-tjafs”. Saint-Tropez är alltid Saint-Tropez och det finns inget ställe där skumpan är lika kall som i ”Troppan”!

 

Martin Karlsson: Dansbandsveckan i Malung. Så länge du står ut med smörig och käck dansbandsmusik så finns det brudar och öl så det räcker och blir över! Inga är så villiga som de medelålders Dalkullorna man hittar där! OBS. Egna gummin rekommenderas.

 

Seger: Raw food-kurs på Österlen. Brukar vara väldigt berikande för både kropp och själ. I år ska jag försöka hinna med work shopen ”Så finner du ditt inre lugn” när jag är där nere, Regina Lunds exmake håller i den, då vet man att det funkar!

 

Khelil: Unga Vuxnas årliga sommarfest vecka 30. Det blir ett jädra röj! Tyvärr får vi inte bjuda med någon men jag kan försöka smyga in en eller två personer om ni hör av er i tid. Vågar inte chansa på fler än så, det blir så jävla dålig stämning i Facebook-gruppen då…

 

Carlin: Nakenbadet vid Svärdsön. Jag och några polare brukar glassa ut med båten och ligga och flyta 50m utanför klipporna. Med en bra kikare ser man fan ALLT! Själv har jag investerat i en Kamakura 10X25 MR3, kan räkna leverfläckarna på solbadarna om jag vill, Japansk kvalitet!

 

Wikstrand: Norrlands inmark är idyllisk på sommaren. Ensamheten, myggen och de ljusa nätterna som gör det omöjligt att sova, för mig är det ett mysterium att Norrland avbefolkas…

 

Svante: Almedalen. Med en bra pressackreditering på Almedalen behöver man inte många kronor på fickan. Rosé-minglet med Annie Lööf (C) brukar vara det bästa. Jag står ju inte för deras politik men lite nyliberal smörja kan jag allt hantera om det bjuds på snittar och kyld dryck!

 

Teichmann: Det viktigaste på sommaren och även de andra årstiderna är att vi försöker bryta strukturerna i samhället och slå oss fria från de fack vi sorteras in i. Män måste också kunna gråta. Visst jag har jobbat för AIK men jag är inte uteslutande positiv till pennalism för det, där måste en ha känsla för när det passar och inte. Sen brukar Nöjesguiden ha en lista med Sthlms bästa uteserveringar, den är en bra guide.

 

Wimnell: Varthelst där bar överkropp är socialt accepterad. Thailand, Rivieran, Gotland, Hornsbergs Strand, det är inte så noga så länge man kan gå i bar överkropp och solen skiner.

 

Drozze: Själv har jag inget ledigt i sommar. Ny bil och lägenhet gör det omöjligt. Vecka 30 ser för jävlig ut, på söndagen har jag 6(!) visningar. Men för den som har semester kan jag tipsa om Öland.

 

Anton: Dansbandsveckan i Malung. Så länge du kan stå ut med redig fylla och den kåta stämningen så finns det många godbitar i årets program! Jag ser framförallt fram emot Barbados, Lasse Stefanz och lite mer okända Foxie, de tror jag kommer bli nästa stora dansband.

 

Körhan: Jag hyr en stuga utanför Borlänge under några veckor, det enda kravet var att det skulle finnas ett mysigt utedass och ett juste kebeb-hak inom 1,5 mils avstånd. Jag har laddat med en pall dasspapper och två travar 91:an Karlsson.

 

Malicki: Jag ska med ut på turné med ”Respect my Hustle”-gänget. Som hus-DJ. Nu när Sleepy inte turnerar så mycket längre så behövde de en tung snubbe för att spinna vax. Vi ska riva hela haket har jag hört.

 

Filip: Marstrand. Så klart. Himmelen på jorden om du frågar mig. Inte mycket slår en bättre skaldjursmiddag på Skäret och efterföljnde skiva. Club-blazer, sidenmorgonrock, mockaloafers, den nautiska pullovern, alla godbitar från garderoben ska luftas under vecka 30!

Sommartider innebär semester, hemsidan är lite lugnare just nu men titta gärna in, vi ska försöka hålla uppe takten och läsvärdet.

Glad Sommar från Serieledarna!!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »