NYHETER
Inför: Preben BoIS – Stuvsta IF
16 augusti 2017 kl. 09:51 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Redaktionen har verkligen legat på latsidan under sommaren och efter att ha samlat ihop de flesta bultarna från obskyra och tvivelaktiga diken runt om i stan, så är nu produktionen åter öppnad.

I afton är det dags för Preben att kliva in på höstsäsongen. När vårsäsongen summerades så låg man till säkert de flestas förvåning i toppen av tabellen – men inför för Preben som gjort fina värvningar inför säsongen och stärkt upp de positioner som man tidigare sett som falluckor.

För motståndet står de grönsvarta Stuvsta IF. Ett svårläst lag som blandar och ger under säsongerna. De har en bra högstanivå och ganska låg lägstanivå. Dock så är man en taktisk maskin med ett välorganiserat lag som är väldigt starka på fasta situationer, samt vet när man ska ta ner tempot i matchen för att störa rytmen för motståndaren. Efter sommaren har man redan hunnit spela två matcher, vilket är en klar fördel inför kvällens match mot Preben, som inte spelat en enda.

Man besegrade Irakiska Vårby efter en krigarseger med 3-2 på bortaplan, men åkte på pumpen mot Jordbro senast med 2-0. Därför finns det revansch att hämta för gästerna ikväll. Man ligger också tre poäng ovanför nedflyttning vilket också gör matchen kritisk där de grönsvarta garanterat vill landa på lite mer säker mark inför en rafflande höst. Vårmötet mellan kvällens kombattanter slutade i en 1-1-match med flera olika ansikten.

Preben har hunnit avverka lika många träningspass som Stuvsta spelat matcher inför kvällens drabbning. Många har varit på semester och precis kommit tillbaka, lite mer bakfulla – lite mer runda. Att Tersman Tolls uppmaning till fyspass under semestern inte skulle nå ut till spelartruppen – kan absolut inte ses som någon skräll.

Dock så är det ett taggat Preben som under de två träningar man gjort, visat prov på intensitet och vilja. Det återstår dock att se hur många som klarar av 90 minuter ikväll. Truppen som Coach Seger förfogar över ser dock väldigt stark ut, förutom avbräcken på de båda ordinarie mittbackarna i Jacob Khelil och Niklas Ljungfelt som både utgått med revbensskador. Khelil ser dock ut att testas, men är ytterst osäker. Mycket pekar på att eleganten och mittfältaren Victor Loebbert tar steget ner i låset. Man kommer också till spel utan anfallaren Anton Gustavsson, vilket också bör ses som ett stort avbräck.

Följande lag åker ner till tillfälliga hemmaplanen Mälarhöjdens IP ikväll: 

Målvakter: Sebastian Runesson. Tobias Lagerström
Backar: Carl Tersman Toll, Filip Olsson, Jacob Khelil, Mattias Malicki, Tomas Nygren, Victor Loebbert
Mittfält/Anfall: Gustav Claesson, Johan Wahlström, Mikael Drozdibob, Ole Jahren Andersson, Reza Jafari, Tobias Wimnell, Victor Claesson

Plats: Mälarhöjdens IP
Tid: 20.00
Lagledare: Svante Larsson

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »