NYHETER
Inför: Santiago Wanderers – Preben BoIS
28 augusti 2017 kl. 10:45 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Klockan 20.00 nere på Brunna IP ikväll sparkar vi igång matchen som egentligen redan skulle varit färdigspelad innan sommaren. Efter den avbrutna matchen senast där returen blev uppskjuten så kommer man nu äntligen till spel – och det gör Preben med en riktigt stark trupp.

Ända sedan vinsten mot Vårby innan sommaren har det gått stiltje i Prebens offensiv. Stuvsta klädde av Preben direkt efter sommaruppehållet och till förra matchen mot Vårby fick Preben knappt ihop en startelva. Coach Seger gick heroiskt in 90 minuter och stångade uppe i anfallet. Fred, Amirali och Martin Karlsson har inte gjort många minuter i årets serie, av olika anledningar fick spela 90. Det till trots, så var Preben ändå närmst segern i den oavgjorda bataljen.

Läget ser dock helt annorlunda ut inför kvällens drabbning då Preben kommer med full trupp och många spelare som äntligen kommit tillbaka efter så väl skada som semester. Noterbart är att Carl Tersman Toll inte kommer till spel på grund av sjukdom – men där kliver kanske Prebens bäste spelare in i år i Jacob Khelil vars revben känns bättre.

Coach Seger har en hel drös av kompetens att laborera med och med nyförvärvet Love Hedenvind till sitt förfogande, samt Prebens notoriske målskytt Anton Gustavsson äntligen tillbaka i truppen – så blir inte den uppgiften enklare.

Santiago visade prov på glöd i deras förra match där man slog Stuvsta hemma med 2-0 och har nu påbörjat jakten med blicken uppåt i tabellen där just Stuvsta är laget man måste springa förbi för att undvika nedflyttning. Preben är dock favoriter till kvällens match och det vittnar även oddsen kring matchen. Preben står till 1.85 gånger smeten på Nordic Bet, och ska Preben haka på IFK Tumba i toppen så är segern kritisk.

Följande trupp åker ner till Brunna IP ikväll: 

Målvakt: Tobias Lagerström
Backar: Ole Jahren Andersson(K), Emil Svensson, Love Hedenvind, Victor Loebbert, Jacob Khelil & Tomas Nygren
Mittfält/anfall: Amirali Shayesteh, Tobias Wimnell, Reza Jafari, Victor Claesson, Mikael Drozdibob, Mikael Andersson, Martin Karlsson, Gustav Claesson & Anton Gustavsson

Plats: Brunna IP
Tid: 20.00
Lagledare: Svante Larsson

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »