NYHETER
Inför: Stureby SK – Preben BoIS
15 september 2017 kl. 11:29 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Efter en tung förlust senast mot Skarpnäck med hela 0-3 så har Preben knappast rosat marknaden efter sommaruppehållet. Laget har inte en enda seger och utgångsläget som ligaledare till sommaruppehållet är nu som bortblåst. Dock finns siktet inställt på en topp-3-placering, men då krävs det ordentlig skärpning i dem avslutande omgångarna.

Nyckeln i våras var en vass effektivitet i offensiven och stabilitet i defensiven. Något man inte sett efter sommarens solsemestrar hos grabbarna. Några har lagt på sig lite, vissa har inte klivit ut ur bakfyllan – än. Förståeligt ändå. Senaste matchen mot Skarpnäck hade man många nyckelspelare borta och fick stuva om i positionerna. Man höll dock bortalaget stången fram till halvtid där båda lagen hade några heta chanser. I början av andra straffas Preben åter igen av en hörna där man mer eller mindre står och tittar på. Nummer 2 och 3 är rena bjudningar, onödiga sådana som också kostade matchen.

Ikväll ställs man mot Stureby som har bra spelare, men inte riktigt fått till det i år. Det man lärt sig är att aldrig räkna bort Stureby som är extremt vassa på fasta situationer, Prebens svaghet i år. Förra omgången föll man borta mot höstens kometlag Jordbro med klara 3-0 och parkerar precis ovanför nedflyttning.

Vårens möte slutade med en 2-1-seger för Danskens favör efter två mål av anfallaren Anton Gustavsson – en spelare som vi får hoppas kan repetera bedriften i afton.

Dansken ställer upp med följande trupp som tar sig ner till Enskede IP ikväll:

Målvakt: Danne Brogen
Backar: Carl Tersman Tøll, Fjording Olsen, Jes Juel-Nielsen, Lasse Gytkjær, Silas Magelhøj, Villads Jørgensen-Birch, Wilhelm Luberd
Mittfält/Anfallare: Amirali, Anker Gumme Pers, Morten Krogh, Mikkel Albeck, Mads Daugaard, Storm Kofoed, Troels Willerup, Jeppe Langballe

Matchstart: 20.00
Arena: Enskede IP

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »