NYHETER
Preben BoIS i Division 5 söker nya talanger
2 januari 2018 kl. 15:46 | Försäsong | Permalink | Kommentering avstängd

Vilka är vi?

Preben BoIS är en fotbollsförening endast med en A-lagsverksamhet hemmahörande i Stockholms södra regioner. Idag spelar klubben som grundades 2009 i Division 5 Södra och kommer så även att göra detta till nästa säsong. Förra säsongen avslutade man starkt och slutade på en tredjeplacering.

Föreningen har en dansk prägel där man genom namnet hyllar den gamla Danska centertanken Preben Elkjaer Larsen som gjorde avtryck i världsfotbollen under 80-talet. Det som vi fångades upp av var Prebens sätt att förhålla sig till den professionella fotbollen. I stället för att strecha i halvtid så rökte han cigg, i stället för att vila upp sig för morgondagens match borta mot Juventus, så stod han i VIP-rummet med två flaskor sprit i vardera näve. Men likväl dagen efter så skickade han in två strutar.

Vi ser oss lite som Preben där vi både tar fotbollen på stort allvar genom att hela tiden försöka prestera, men också ha en skön och lättsam inställning till fotbollen och till varandra, vid sidan av sporten.

Upplägget

Vi tränar därför idag endast en dag i veckan för att hålla ångan uppe. Väl på träning(liksom match) är det 100 % seriositet då kraven från truppen också är hög. Många spelare har spelat i de högre divisionerna och kräver engagemang när domaren/tränaren väl blåst igång. På detta så spelar vi oftast en match i veckan, vilket alltså blir två fotbollspass som behöver avverkas på veckobasis. Vi är idag hemmahörande på Hägerstensåsens BP där våra träningar startas 20.30 på vardagar.

Ambitionsnivå

Vår ambitionsnivå och inställningen vi har, är att vid varje tillfälle föreningen ställer ett lag på benen – är att vinna.

Din profil

Vi söker därför spelare med följande kriterier:

  • Skön lirare där väluppfostran och artighet är av högt värde
  • Meriter från minst Division 5-nivå
  • Ett brinnande engagemang för att spela och träna där man kan avsätta två pass i veckan
  • Gärna runt 20 år men ålder spelar ingen roll
  • Dansktalande är inget krav men bonus där man omgående hamnar längre upp på listan
  • Intresse för att dela ett par ljusbruna titt som tätt med lagkamrater är ett krav

Stämmer ovanstående på dig eller på en polare så tveka inte på att höra av er till oss då vi redan nu börjar spelarrekryteringen till säsongen 2018. Vi är ett glatt gäng där majoriteten kommer från Sveriges alla olika hörn. Idag har vi dessutom ett samarbete med Unite Stockholm som är ett integrationsprojekt för ensamkommande flyktingbarn som vi är väldigt stolta över.

Skriv några rader om din fotbollsbakgrund och om dig själv så är du varmt välkommen ner till en provträning i vinter. Vi ses!

För mer information, besök www.prebenbois.se
Skicka in din intresseanmälan till prebenbois@gmail.com
Du hittar oss också på Instagram och Facebook.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »