NYHETER
Pressmeddelande: Preben presenterar tränare!
4 februari 2018 kl. 19:16 | Försäsong,Goe Fyr | Permalink | Kommentering avstängd

Under söndagen gjorde Preben BoIS styrelse äntligen klart med en ny huvudtränare. Det var flera tränare i process med duktiga CV:n som var aktuella, men valet föll på styrelsens huvudspår – nämligen Anders Malmberg!

Prebens nya huvudtränare

Prebens nya huvudtränare

Anders Malmberg är ett väletablerat namn i och runt omkring Preben sedan klubben startades då han anlände redan hösten 2009 efter en biljardmatch inne i Gävle innan matchen Gefle – IFK Göteborg. Den nästan två meter långa Göteborgaren valde dock för ca 2-3 år sedan att ta med familjen ner till Bryssel då påläggskalven och framtidslöftet i Scania-koncernen helt enkelt fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till. Idag, något år senare är den tidigare mittbacken/anfallaren tillbaka i Prebens organisation.

– Vi är otroligt glada att först och främst ha tillbaka Anders i Preben och med den mångåriga erfarenhet, från att ha lirat i IFK Göteborgs ungdomslag, till att ha vunnit Stockholm Cup med Helenelund. Anders som person har också varit med och lagt grunden och stommen till vad föreningen står för och vart vi ska ta vägen. Upplägget med att Viktor Loebbert och Ole Jahren Andersson fortsätter som spelande assisterande tränare kommer också att skörda frukt, då de redan på förhand känns väldigt synkade. Vi har ett spännande år framför oss och det känns väldigt skönt att vi äntligen löst tränarfrågan, säger ordförande Martin Karlsson som jobbat dag och natt senaste veckan.

Malmberg tar sig an sitt ämbete med start idag där årets karta redan börjat skissas på och redan om tre veckor gör han debut som tränare för Preben BoIS då man tar sig an IK Sture i en träningsmatch. Välkommen tillbaka Anders Malmberg!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »