NYHETER
Return of the king! Daniel Carlin är tillbaka!
5 mars 2018 kl. 13:27 | Goe Fyr,Silly Season | Permalink | Kommentering avstängd

Han kom in som en anfallare, degraderades snabbt till ytterback – visades sig alldeles för viktig och skeppades in som centralback och vikarierade som lagkapten. Flytt till Ekerö, degraderade sig själv till Division 7, visades sig alldeles för bra och skeppade sig tillbaka till den det danska vikingaskeppet. Lite skäggigare, mer revanschsugen!

Alla nickar räknas!

Alla nickar räknas!

Välkommen åter! Hemlängtan eller varför stod du på ordförandens port och bankade och bad om att få komma tillbaka?
- Tack så hjärtligt! Bankade och bankade, nja. Jag har access ändå kan man säga till herr ordförande. Men helt klart efter ett litet äventyr på annan ort i annat lag så ber man om att få komma tillbaka och representera RödVita igen.

Vilket lag gick du till och vad var skillnaden mellan dem och oss?
- Ett lag i Bondesliga som heter Skå. Den stora skillnaden skulle jag nog säga vara…… Allt!
 
Du kan väl snabbt berätta om din bakgrund hos Preben?
- Vår forne coach hade på något underligt vis skickat en amors pil rakt in i hjärtat på en kompis, kompis till mig och kom i kontakt med min kompis. Min kompis frågade då om jag inte skulle haka på nåt gäng som sparkade boll ute i Älvsjö. Så blev det och jag fastnade i Prebenfamiljen! 
Sedan så har jag ju även en tajt relation med herr ordförande och hans familj, vissa mer och andra mindre.
 
Hur är känslan nu när du ska göra comeback igen?
- Känslan är ju att man har ju en bit kvar till grabbarna som nu fightas om en plats i elvan. Jag ska försöka gneta på och utmana ungtupparna så gott jag kan.
 
Hur går tankarna inför säsongen och det materialet som Preben börjar bygga upp?
- Bra skit! Har varit nere nu några ggr och åkt på en del finter jag inte visste fanns. Själv har jag bara försökt mig på överstegsfinten och kan om jag själv får säga det, Cruyff-finten hyfsat. Väldigt ståtliga och tighta gossar måste jag tillägga för våra Ultras där ute.
 
Finns det någon provspelare som imponerat på dig under försäsongen?
- Jag tycker samtliga imponerar. Till och med Jakob har ju visat prov på hur hård konkurrens det kommer bli genom att skalla gymnastikgolvet i ren ilska, (skulle väl försöka finta bort en provspelare) åskgudarna blev nog avundsjuka av smällen. 
 
Du är ju en tidigare lagkapten i Preben BoIS. Hur kommer ditt ledarskap ta sig i uttryck, i låt säga omklädningsrummet?
- I ett omklädningsrum tycker jag det är viktigt att man är ståndaktig och håller måttet. Visa auktoritet utan att vara auktoritär så att säga. Det är ju liksom en väldigt viktig social plats som bygger gemenskap.
 
Har du någon härlig anekdot du vill dela med dig av från förra sejouren?
- Tänkte att jag sparar på det till Prebendagen så att nya spelare och Ultras får ta del, samt att vederbörande har en chans att försvara sig.
 
Varmt välkommen tillbaka och du har varit enormt saknad! 
- Tack åter igen! Riktigt ball att vara tillbaka. Har saknat er!
Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »