NYHETER
Truppen till matchen mot Essinge IK
20 april 2018 kl. 08:46 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Ikväll gör vi ett nytt försök efter att premiären kantats av en nedsläckt belysning och domaren som fick avbryta matchen redan i matchminut 16. Ikväll åker Preben BoIS ut till Stora Essingen för att ta sig an lokalgänget Essinge IK som fick en gratisplats i Femman efter att Boo dragit sig ur.

En gång tidigare har Preben spelat mot kvällens motstånd och det var i träningsmatch och premiären den säsongen, där man också avgick som segrare. Vi minns Victor Claessons debut en kall februarikväll där han fullkomligt dominerade och låg bakom allt i anfallsväg för dem rödvita.

Essinge som gör sin debut ikväll har spelat främst mot Div.6-motstånd under försäsongen och sitt eget b-lag när vintern varit för häftig – är ett hårt arbetande gäng som verkligen inte ska underskattas. Man slutade på en andraplats i Div.6 C förra säsongen och förlorade endast fyra matcher.

Preben kommer med en rejäl revanschlusta från måndagens debacle och vill verkligen visa sig från sin bästa sida. Till kvällens match kommer man med ordinarie backlinjen borta och än en gång får Fahlman kliva in mellan stolparna då de tre(!) ordinarie målvakterna fortfarande är skadade. Dock så hittar vi Miguel som var det sista nyförvärvet i truppen och som gör sin seriedebut. Där har Dansken en riktigt vass offensiv förmåga med smartness och snabba fötter.

Matchen spelas ute på Essingen med start 20.00 ikväll. Ultras väntas vara på plats och taggningen har redan börjat. Följande trupp är uttagen:

Målvakt: Per Fahlman
Backar: Daniel Carlin, Victor Loebbert
Mittfält: Amir Khavari, Gustav Johansson, Johan Wahlström, Martin Karlsson, Miguel Chaves, Mikael Drozdibob, Micke Andersson, Tobias Uller
Anfallare: André Miettinen Persson, Emil Skullman, Henrik Lindén, Matthias Öström, Tobias Wimnell

Nu kör Vi!!!!!!!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »