NYHETER
Prebenligan mot Essinge IK
27 april 2018 kl. 16:45 | Prebenligan | Permalink | Kommentering avstängd

Det var spridda skurar på Prebens främsta i nederlaget i ”premiären” mot Essinge IK. Dansken gjorde en av sina värsta plattmatcher någonsin och gick på pumpen med klara 3-0. Det var dock några som stack ut i misären där vi hittar en tidigare Coventry-målvakt och en comebackande Ost på första plats. Dubbelt upp skulle det även bli på de två hårt serverade skallarna där en nykomponerad mittbackslösning och rivig ytter fick dela broderligt. Sist men inte minst en debutant som bådar gott för säsongen. Så här föll de danska skallarna:

3 danska skallar: Per Fahlman & Matthias ”Osten” Öström
2 danska skallar: Martin Karlsson & Micke Andersson
1 dansk skalle: Miguel Chaves

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »