NYHETER
Prebenligan mot Fittja IF
2 maj 2018 kl. 09:47 | Prebenligan | Permalink | Kommentering avstängd

I sedvanlig ordning så ska de danska skallarna delas ut. Preben spelade i fredags 0-0 hemma mot Fittja, där Preben var så när på att avgå med segern, med bollen som gick utmed mållinjen, eller bollen som valde att simma ut efter nicken i insida stolpe, gjorde att lagen fick dela på potten.

Preben gjorde en klassisk krigarmatch där fokus låg på inställning före skönspel – och det märks efter att vi summerat ihop fördelningen på de danska skallarna. Samtliga tre gjorde ordentliga kämpainsatser för Preben och toppen hittar vi Prebens extremt viktiga mittback som äntligen var tillbaka i spel, följt av en vilt krigande anfallare som fick stångas ordentligt. Och hade det inte varit för den sistnämnda så hade Preben kunnat förlorat samtliga poäng.

3 danska skallar: Jakob Khelil
2 danska skallar: Emil Skullman
1 dansk skalle: Sebastian Runesson

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »