NYHETER
Nattsvart mot Segeltorp
7 maj 2018 kl. 10:50 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Det som började så bra, slutade riktigt illa. Preben BoIS orkade stå upp i 45 minuter, sedan var det show från hemmalaget som med en man mindre fullkomligt malde ner Dansken. 
- Siffrorna kanske rann iväg en del, men Segeltorp var ett klart bättre lag än oss. Vi slutade spela fotboll efter 3-1 och Segeltorp behövde knappt förta sig för att hitta målchanser, säger Martin Karlsson. 

Preben chocköppnade dock matchen där man redan efter en minut skickade in 0-1 efter en tilltrasslad hörna. Efter det låg Preben och bevakade och låg på kontring. Bl.a. hade man en missil till frispark från målskytten Tobias Uller, men som målvakten lyckades styra upp i ribban och som sedan rensades ut.

Segeltorp skapade inga direkta farligheter men ägde boll. Ofta försökte men komma runt på kanterna, men backlinjen jobbade frenetiskt och höll motståndaren stången. När det återstod några minuter kvar av första halvlek åkte dessutom Segeltorps ena mittback på sitt andra gula kort och visades ut. Resultatet stod sig till halvtid och i paus pratade man om att gneta på, spela rejält och ligga tätt.

Överlägset hemmalag
Dansken pratade om att hålla ihop i minst 10 minuter till för att få de redan frustrerade hemmaspelarna, än mer frustrerade. Det varade i ca 5 minuter. Efter ett inspel från vänster går Khelil in och bryter, men bollen studsar via sitt knä olyckligt upp på handen och domaren kan inget annat än att blåsa straff. En straff som förvaltas. Hemmalaget får sedan blodad tand och några minuter senare rasslar det bakom Fahlman igen. En fin nick placeras kyligt in i Fahlmans vänstra hörn och helt plötsligt så var Preben i underläge.

Sedan rann det på. Dansken försökte mobilisera ett spel, men trötta ben och en obefintlig organisation så hade Segeltorp brutit sig igenom Prebens mur. Man spelade som en skadeskjuten fågel och var överallt och ingenstans. Segeltorp med en man mindre totaldominerade så väl spel som chanser.

Matchen slutar till slut 6-1 till hemmalaget.

– Vi gör en jävla skitmatch i andra halvlek och klappar ihop totalt – på samtliga positioner. Vi slutar spela för klubbmärket och är just nu väldigt långt ifrån vår normala standard. Samtidigt så möter vi seriens bästa lag en varm majdag där vi också får ett kvitto på att vi borde prioriterat fyspassen före AW:en. Vi får lära oss något av det här och kriga ner Ösmo nästa måndag, avslutar Karlsson.

Matchfakta: Segeltorps IF – Preben BoIS 6-1 (0-1)

0-1 Tobias Uller

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »