NYHETER
Carlin avslutar karriären
8 augusti 2018 kl. 11:36 | Goe Fyr | Permalink | Comments (1)

Dessvärre nåddes vi av tråkiga besked under sommaruppehållet när Daniel Carlin, mittbacksgeneralen berättade att han ville lägga skorna på hyllan. Carlin som spelade en rad säsonger valde inför förra säsongen att ansluta till Skå för att slippa allt pendlande. Dock så fann han aldrig riktigt glöden hos Ö-gänget ute på Ekerö.

I stället valde Carlin att åter igen ansluta till Preben inför den här säsongen då han saknat gänget allt för mycket. Men verkligheten kom ikapp honom och redan efter en halv säsong där delvis envisa skador gjort sig påminda, samt avståndet från Hägerstensåsen och Ekerö är allt för långt, så är en fin karriär till ända.

Ordförande Martin Karlsson svarar via mail enligt nedan:

”En ryggradsspelare och person i föreningen i många år och jag förstår Daniels situation, samtidigt som familjen behöver honom. Vi kommer nog nästan alla att sakna Carlin i omklädningsrummet och jag skulle inte bli förvånad om vi får se honom kring lagfesterna framgent. Också värdigt att han kom tillbaka och avslutade sin karriär i Preben och inte något junisgäng ute på Ekerö. Vi agerade snabbt på marknaden efter besked och knep Ola Grändås vilket känns som en klockren ersättare. En epok är över men Preben lever vidare. Hyllan med legendarer blir en grabb rikare med den tidigare vikarierande lagkaptenen.”

Tack för alla gedigna insatser!

Tack för alla gedigna insatser!

1 kommentar
  1. En av de största, hatten av.

    Kommentar by Malicki | 8 augusti 2018 kl. 14:31

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »