NYHETER
Oavgjort mot Vårby Gård
20 augusti 2018 kl. 11:38 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Det var kvavt, tungsprunget och målfattigt på Vårbyparkens BP under gårdagen. Det märktes att det var tunga ben i båda lagen då matchen speglades av ett väldigt lågt tempo.

Det var dock Preben som började piggast första kvarten där man radade upp några farliga lägen och hade tämligen god kontroll över bollen. Men Vårby gav sig inte och åt sig in i matchen. I mitten på första halvlek kom så väl kallduschen för Preben som haft de hetaste lägena när Vårby genom en kontring kliver igenom på vänsterkanten och snyggt prickskjuter 1-0 till hemmalaget.

Efter målet blev Preben lite förlamat och matchen stod nu och vägde och hemmalaget hade fått ett vist momentum. Resultatet stod sig till till halvtid där man pratade om att sätta upp ett högre tempo och störa Vårby tidigare i presspelet. Sagt och gjort så tog man tag om taktpinnen efter att man gått ifrån 4-5-1 till ett rakt 4-4-2 och Tobias Wimnell blivit inbytt.

Matchen böljade fram och tillbaka och mot slutskedet började bli lite mer hawaii då båda lagen gick för seger. Då klev han fram, som han gjort så många gånger tidigare. Tobias Uller vänder upp och hittar en vilt springande Tobias Wimnell i djupled som fri med målvakten inte gjorde något misstag. 1-1 och Preben kändes på gång. I stället fortsatte matchen fram och tillbaka, straffområde till straffområde.

Carl Tersman Toll fick ett ypperligt läge då han fri smekte bollen som rundade stolpens utsida. Inte långt där efter gör Sebbe i kassen en superräddning när Vårby rann igenom. Efter en tilltrasslad indirekt frispark för Preben kliver Ola Grändås upp i en andra våg och skickar bollen stenhårt i ribban. I slutet åkte tyvärr Ole Jahren Andersson på sitt andra gula och precis som Jacob Khelil som tog sitt tredje gula så är de avstängda mot Kongo.

Matchen slutade ändå rättvist 1-1 och två trötta lag vankade av planen, märkbart irriterade att man inte vann matchen. En plump i protokollet för Preben som inte alls kom upp i normal nivå och lät sig vaggas in i det lugna tempot. Man får slicka såren och nästa måndag blir det en tuffare omgång då Kongo gästar Hägerstensåsens BP. Vårens möte slutade med en 4-0-seger till Prebens favör.

Matchfakta: Vårby Gård – Preben BoIS 1-1 (1-0)

1-1 Tobias Wimnell (Tobias Uller)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »