NYHETER
Prebenligan mot Vårby Gård
21 augusti 2018 kl. 11:05 | Prebenligan | Permalink | Kommentering avstängd

Efter ett tungt poängtapp borta mot Vårby där Preben gjorde en ganska blek insats slutade matchen till slut 1-1 nere i Vårby. Men det var dock tre spelare som utmärkte sig lite extra i Prebenlägret. Noterbart är att vi hittar en jubilar i Jacob Khelil som nu nått över 100 Danska skallar vilket är extremt imponerande. Vi hittar också en debutant i den rödvita som klivit rakt in i startelvan och med sin pondus och fina fötter, höjer nivån rejält hos Preben. Till sist, en kämpe av rang som alltid gör starka insatser på mittfältet.

3 Danska skallar: Jacob Khelil
2 Danska skallar: Ola Grändås
1 Dansk skalle: Gustav Johansson

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »