NYHETER
Truppen mot Salem/ Rönninge
4 september 2018 kl. 19:10 | Annat | Permalink | Kommentering avstängd

Kamrater, nu fortsätter vi jaga årets målsättning att sluta topp 3. På tur att möta ångloket Preben står Salem/ Rönninge. Förra gången vi möttes ledde motståndarna fram till matchminut 88 då Wimnell klev fram och utjämnade resultatet. Nu krävs det en gedigen insats för att slå kusinerna från landet.

Målvakt: Fahlman

Backar: Axel, Khelil, Niels, Ola, Ole, Steffen, Nyholm

Mittfält: Gustav, Wahlström, Drozze, Reza, Loebbert, Amir

Anfall: Uller, Wimnell

Konkurrensen i Preben är knivskarp så det krävs mycket jävlaranamma för att ta en startplats i elvan. Vi rullar på lite folk igen och till torsdagens tillställning hälsar vi Nyholm välkommen och det forna ungdomsproffset Fahlman är tillbaka mellan stolparna. Gör er redo för samåkning för på torsdag smäller det

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »