NYHETER
Prebenligan mot Fittja
26 september 2018 kl. 09:48 | Prebenligan | Permalink | Kommentering avstängd

Det var ett heroiskt Preben som höll på att välta Fittja på bortaplan. Till trots ett bortfall av startspelare som skulle skaka vilken klubb som helst så gick man upp i en 2-0-ledning innan man helt enkelt inte orkade stå emot. Coach(!) Malmberg som fick kliva in i mål efter att båda målvakterna ställt in, fick sedan vittja nätet tre gånger. Alla förtjänar en dansk skalle men laget valde följande spelare:

3 Danska skallar: Niels Brolev
2 Danska skallar: Reza Jafari
1 Dansk skalle: Axel Thålin

Två matcher återstår och dessvärre har skyttekungen Tobias Uller dragit en baksida och därmed stängt böckerna för säsongen. I övrigt verkar nästan hela truppen vara tillbaka till matchen mot Essinge nästa måndag.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »