NYHETER
Truppen mot Essinge IK
28 september 2018 kl. 15:45 | Annat | Permalink | Kommentering avstängd

För att citera Tage Danielsson: Om man vägrar att se bakåt och inte vågar se framåtmåste man se upp. Efter att ha släppt 3 enkla mål mot Fittja så vägrar jag titta bakåt. Dock finns det en sak som jag gärna skulle vilja förstå efter matchen mot Fittja, hur min varning som jag fick under matchen inte blev uppskriven i domarens rapport. Jag fick se domarens anteckningar efter matchen och där var mitt namn inte nedskrivet och det var därför han inte ville argumentera mot mig om att mitt kort var felaktigt. Men nu ser vi inte bakåt och inte upp utan tittar framåt. 2 matcher kvar och Ösmo hotar vår fjärdeplats. Därför krävs det fullt fokus på matchen och jag hoppas att spelet är lika bra som det var på träningen igår med fina kombinationer och ett skönt tugg.

MV: Sebbe

Backar: Khelil, Malicki, Niels, Ole, Fahlman, Steffen

Mittfält: Amir, Gustav, Lindén, Stolt, Martin, Reza, Victor

Anfall: Wimnell

I dessa förkylningstider så behöver vi en reserv och Nyholm rings in om vi får några avhopp under helgen eller Måndag förmiddag. Nu blir det åka av. Gustavs axel är redo, jag hoppas du också är det!!!!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »