NYHETER
Truppen mot Ösmo GIF
5 oktober 2018 kl. 09:59 | Match | Permalink | Kommentering avstängd

Böckerna ska strax stängas för säsongen 2018. Prebens målsättning var en tredjeplats, något man dessvärre inte lyckades nå efter en extremt svajig höst. Men fjärdeplatsen ligger inom räckhåll och innehas just nu. Frågan är om den är det efter helgens match då Ösmo – till skillnad från Preben, varit höstens komet, skuggar med 3 poäng och minus fyra mål.

Förutsättningarna är enkla. Om Ösmo slår Preben med fler än fyra mål så byter man plats i tabellen. Vi kan med andra vänta oss ett hemmalag som kommer att kasta fram allt från start. Vi hoppas dock att de räknat in att de möter seriens näst bästa lag defensivt som också sitter med ett riktigt vasst och erkänt kontringsspel. Preben med lite sena krämpor på ett gäng startspelare kommer med en bred och stark trupp till Ösmo där följande kommer att representera de rödvita:

Målvakt: Carl Tersman Toll

Backar: Axel Thålin, Jacob Khelil, Mattias Malicki, Niels Brolev, Per Fahlman, Tobias Nyholm

Mittfältare: Henrik Lindén, Johan Wahlström, Jakob Stolt, Miguel Chavez, Reza Jafari, Henrik Nordzell

Anfallare: Tobias Wimnell, André Miettinen Persson

Coach: Martin Karlsson (tillfällig)

Matchen spelas på Ösmo IP klockan 14.00 i morgon lördag.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

« Tillbaka till bloggen

« Preben BoIS startsida | Admin »